Contact


Wilt u meer weten over Acaro en wat Acaro voor u kan betekenen? Wilt u de bestekdocumentatie opvragen waarmee u Acaro onderdeel maakt van uw aanbesteding? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

info@partnersinmobiliteit.nl

085-4014974

Acaro is een product van Partners in Mobiliteit (PiM). PiM heeft de afgelopen 10 jaar een aanzienlijke staat van dienst opgebouwd als adviseur, organisator & ontwikkelaar voor opdrachtgevers in het doelgroepenvervoer. PiM heeft onder andere aan de wieg gestaan van de publieke regiecentrale Stroomlijn (Drechtsteden) en het Open-House systeem dat de gemeente Den Helder samen met 5 lokale vervoerders heeft ingericht voor hun Wmo-vervoer. Zowel Stroomlijn als Den Helder maken gebruik van de software van PiM (Acaro en het Dashboard Doelgroepenvervoer).

PiM ziet een toekomst waarin reizigers (en hun netwerk) via allerlei slimme ICT-toepassingen veel meer grip krijgen op hun eigen mobiliteit. Echte eigen kracht! Dát is waar PiM het Acaro-platform voor heeft ontwikkeld. Een fundament onder uw vervoerssysteem waarin real-time data reizigers helpt hun reis te maken, contracten echt inhoudelijk gemanaged kunnen worden en opdrachtgevers onderbouwde en waardevolle beleidskeuzes kunnen maken. Dat en nog veel meer is alleen mogelijk met kloppende real-time data. Die data levert Acaro!